14o

Вимушені переселенці в об’єктиві уваги виконавчих органів Калуської міської ради

  • 2022.04.19 15:54
    • Громада
    • Соціальна сфера
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 463

Вчора ми оприлюднювали статистику щодо результатів роботи центру надання адміністративних послуг з питань звернень вимушених переселенців, оформлення статусу ВПО та прийому заяв на допомогу.

  Оскільки такими ж питаннями займається ще один структурний підрозділ Калуської міської ради – управління соціального захисту, то для повноти картини загальної ситуації сьогодні подаємо інформацію про результати їх напрацювань.

   Нагадаємо, що станом на 18 квітня 2022 р в Калуській громаді працівниками ЦНАП зареєстровано 8668 вимушено переселених осіб, 1270 – знято з обліку як таких, хто вже змінив місце тимчасового проживання.

   Працівниками управління соціального захисту прийнято 1780 заяв ВПО. Стільки ж сформовано відповідних довідок. За весь період за зверненнями внутрішньо переміщених осіб управлінням соціального захисту призначено 646 допомог. Працівники управління прикладають максимум зусиль для того, щоб люди, які прибувають до нас на тимчасове проживання, оперативно отримали якісні послуги. А будь-яку консультацію з питань оформлення статусу внутрішньо-переміщеної особи та/або надання фінансової допомоги можна отримати за телефоном (03472)5-21-55.

Інші новини