17o

Чудеса в день святого Миколая

  • 2023.12.07 08:01
    • Громада
  • 163

Іде через віки Україною добрий Святий Миколай.

   Цьогоріч він теж відвідав домівки тих, хто чекав його найбільше. Мрії здійснюються! І Святий Миколай з великим задоволенням подарував дітям: омріяний планшет, теплий костюм та ніжну на дотик піжамку, куртку та брендові черевики, шапку та рукавички, іграшки, розмальовки, картини для малювання та засоби для догляду за тілом і волоссям. Щирі посмішки, сльози радості від омріяних подарунків, дотик та розмова з Миколаєм все це запам’ятається на довго… І наступного року, будуть нові листи до Миколая. Радість, усмішка та щирість у дитячих очах ще раз переконали нас, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

   Постійними партнерами Калуського міського центру соціальних служб, помічниками Святого Миколая, який уже третій рік поспіль відвідує сім’ї мешканців Калуської міської територіальної громади є ПП «РІО-ТРАНС». Дякуємо Вам, люди з великим серцем!

   Нехай навіть найхолодніші серця зігріваються теплотою доброти та вдячності. Феєрверк позитивних емоцій, щасливі діти, які повірили, що є на світі справжнє диво та добрі люди, які даруючи свято іншим, отримали взамін багато позитивних емоцій і утвердилися в думці, що такі заходи потрібно проводити й надалі.

Інші новини