27o

У КАЛУСЬКОМУ ПОЛІТЕХНІЧНОМУ КОЛЕДЖІ ВІДБУЛАСЬ АКЦІЯ «ЛАНЦЮЖОК НЕЗЛАМНОСТІ»

  • 2024.05.30 12:12
    • Громада
    • Освіта
    • Медіацентр "КМТ"
  • 127

Про побратимів, мотивацію, дрони, мобілізацію. 

Студенти Калуського політехнічного фахового коледжу збирали запитання для військовослужбовців. Поставили їх під час зустрічі із Захисниками України у рамках проєкту «Ланцюжок незламності».

Зустріч провели, щоб підтримати патріотичний дух, високу мотивацю до роботи на Перемогу, сформувати у молодого покоління повагу до військових, Захисників та Захисниць України.

Загальноукраїнська акція, започаткована за ініціативи Ради директорів фахових коледжів Запорізької області і ГО «Наші Мрії», відбулася у калуському освітньому закладі у середу, 28 травня. До акції доєдналися також студенти і викладачі Фахового коледжу культури і мистецтв, а також Калуського фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ. На зустрічі також були присутні заступник директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА-начальник управління Ігор Гаврилюк, заступниця начальника управління освіти Калуської міської ради Леся Кобзан, заступниця начальника управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради Ольга Яковина. Онлайн за акцією спостерігали Наталія Величко, засновниця ГО «Наші мрії», Ольга Широкобок, представниця ГО «Наші мрії», Тетяна Гайдащук, прес-офіцерка Чернівецького ОТЦК та СП.

Студенти політехнічного коледжу підготували цікаву мистецько-патріотичну програму і — унікальні дарунки для військовослужбовців, що спеціально для них виготовив викладач, завідувач електрично-механічного відділення, волонтер Микола Романів за допомогою 3D принтера.Військові отримали на згадку і янголів-охоронців, яких створили з відстріляних на фронті гільз члени громадської організації «Наші мрії».

Акція продовжуватиметься в інших областях України. Естафету «Ланцюжок незламності», яку Івано-Франківський ОТЦК та СП отримав від запорізьких колег, передали у Чернівецьку область.

Яким був патріотичний день у Калуському політехнічному коледжі — у відео.

https://www.youtube.com/watch?v=V6rg2BqE4MU

Інші новини