12o

Протягом 23-24 вересня на спецлінію 102 надійшло 58 повідомлень від мешканців громади

  • 2023.09.25 12:55
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
    • Служба 101 інформує
  • 140

Серед них: крадіжка – 1, хуліганство – 1. 

До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 37 осіб, з них 5 нетверезих водіїв, 2 особи за вчинення дрібного хуліганства, 2 особи за вчинення домашнього насильства та 1 особу за вчинення дорожньо-транспортної пригоди. 

Правоохоронці нагадують, як не стати жертвами мобільного шахрайства:

– якщо вам дзвонять з різних невідомих номерів, не беріть слухавку не повідомляйте невідомим особам свої персональні та банківські дані;

– якщо вас просять перевести куди-небудь гроші для того, щоб зберегти грошові кошти, активувати чи розблокувати картку, не піддавайтесь на такі вмовляння. Адже співробітники фінустанови не можуть вимагати переказу грошей, а такі прохання вказують на шахрайство.

– співробітники банку ніколи не вимагатимуть назвати три цифри на зворотному боці картки (CVV-код), пароль від картки, термін дії, одноразовий пароль, код операції, який приходить на телефон.

Закликаємо громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення, не порушувати правила дорожнього руху та не сідати за кермо в нетверезому стані.

При виявленні правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.

До Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області протягом 23-24 вересня надійшло три повідомлення від мешканців Калуської МТГ:

– 23 вересня о 23:29 надійшло повідомлення про те, що чоловік у передінсультному стані вийшов зі стаціонару Калуської ЦРЛ у напрямку лісового масиву та не повернувся. До проведення пошукових робіт було залучено 9 чоловік особового складу від ГУ ДСНС в області та 5 працівників поліції, зокрема кінологів з собаками, а також безпілотний літальний апарат.

24 вересня о 9:00 пошуково-рятувальною групою неподалік кладовища виявлено зниклого чоловіка у задовільному стані та передано медичним працівникам.

– 24 вересня о 23:50 надійшло повідомлення про пожежу електрощитової в багатоквартирному будинку. Потерпілих немає.

– О 06:42 надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку. Площа пожежі складала 15 квадратних метрів. Потерпілих немає.

  

При надзвичайній ситуації телефонуйте за номером: 101.

Інші новини