32o

Традиційна нарада зі старостами відбулась 24 листопада в залі засідань виконкому Калуської міської ради

  • 2023.11.24 14:45
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 152

Сьогодні, 24 листопада, Калуський міський голова Андрій Найда провів традиційну нараду за участю очільників старостинських округів громади, заступників міського голови, керівників управлінь і структурних підрозділів ради. 

Основний акцент зустрічі – проміжні підсумки виконаних робіт в округах. Не зважаючи на значний обсяг здійсненого в напрямку покращення благоустрою, у багатьох сільських населених пунктах головною проблемою, все ж, залишається поганий стан доріг.

Насамперед, йдеться про ділянки , які перебувають на балансі ДП «Дороги Прикарпаття», обласної служби автомобільних доріг (Тужилів, Студінка, Ріп’янка, Мислів, Яворівка та ін.Мостище, Кропивник, Відремонтовано ряд об’єктів соціальної інфраструктури (ФАП у Середньому Бабині, Народний дім у Пійлі, система опалення Народного дому в Копанках тощо).

Місцеві мешканці активно продовжують збирати і відправляти допомогу нашим військовим. Зараз пакують для Захисників святкові «миколайчики». Обов’язково принесе святий Миколай подарунки і всім діткам Калуської МТГ, батьки яких служать чи загинули на війні проти російських агресорів, а також – діткам інших вразливих категорій, запевнив міський голова Андрій Найда.

Інші новини