11o

Чергова перемога ФК «Студінка»

  • 2024.04.15 12:47
    • Спорт
    • Старостинські округи
  • 62

Триває друге коло змагань першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2023-2024 років. Чергові поєдинки були зіграні в рамках 15 туру 14 квітня.
Зокрема, у Студінці місцева команда приймала ФК «Темп» із Заболотова.
Студінчани проводили свій перший домашній матч. Гру попереднього туру ФК «Студінка» виграла на виїзді у Коломиї, розгромивши з рахунком 4:1 команду «Варатик».
Домашній матч підтвердив високий рівень підготовки наших спортсменів. Знову перемога і той самий, нищівний для суперника, рахунок 4:1!
Вітаючи перед грою команди, Калуський міський голова Андрій Найда подякував тренеру Володимиру Магасу і студенчанину Любомиру Скульському, який опікується спортсменами Студінського старостинсього округу.
При нагоді оглянув роздягальню, яку облаштували мешканці села разом зі старостою Марією Стасюк. Це стало можливим завдяки участі у конкурсах, проєктах. Долучилися й благодійники: ТОВ "Гудвеллі Україна", депутат міської ради Василь Дзундза. Футбольне поле, за словами міського голови, також в ідеальному стані: «Влітку навіть поливають траву, бо через спеку пересихає. Дбати, бути господарями - це про мешканців Студінського старостинського округу».
21 квітня – черговий, 16 тур обласної першості. «Студінка» гратиме з командою «Яструб» (Поляниця) в Івано-Франківську.
У чемпіонаті області з футболу виступає калуська ФК «Гарда». На жаль, 10 квітня команда поступилась ФК «Пробій» (Городенка) з рахунком 1:2. Наступну гру «Гарда» проведе 27 квітня. Прийматиме «Покуття» з Коломиї.
Змагання в рамках першості та чемпіонату Івано-Франківської області триватимуть до кінця червня.

Інші новини