11o

Час повертати своє: калуських добровольців запрошують до «Гвардії наступу»!

  • 2023.02.13 13:00
    • Актуально
  • 406

У Калуській міській територіальній громаді, як і в усій Україні, стартувала національна рекрутингова кампанія «Гвардія наступу», метою якої є формування підрозділів, котрі разом зі Збройними Силами України забезпечуватимуть деокупацію території України, наступ і перемогу в війні.

   Це 8 штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби, які мають стати у стрій вже 1 квітня.

   Нові бригади будуть посилювати наші сили оборони при звільненні всіх українських земель. Формування бригад здійснюється виключно з добровольців – військовослужбовців і поліцейських, які мають бойовий досвід. Долучитися до гвардії наступу можна у ЦНАПі в м. Калуші, вул. Богдана Хмельницького, 52. А, загалом, на теренах Прикарпаття у 7-ми ЦНАПах можна вступити до лав «Гвардії наступу».

   ЦНАПи працюють щодня з 9:00 до 19:00 год.

   Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи. Для запису необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

   Доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або через визначені Центри надання адміністративних послуг. Гаряча лінія для консультацій – 0800 100 020.

Прийшов час повертати своє.

Перетворіть свою лють на зброю, ставайте до лав “Гвардії наступу”, щоб здобути Перемогу!

Інші новини