16o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий провів три засідання комісій з питань соціального захисту населення

  • 2022.12.14 16:38
    • Соціальна сфера
  • 230

Засідання колегіальних робочих органів міської ради з питань, які стосуються соціального захисту населення, відбуваються залежно від надходжень відповідних звернень мешканців громади. Зазвичай це відбувається перед засіданнями виконавчого комітету або Калуської міської ради.

   Тож сьогодні відбулися чергові засідання опікунської ради, комісії з питань надання одноразових грошових допомог онкологічним хворим та засідання комісії з розподілу гуманітарної та благодійної допомоги, очолює які перший заступник міського голови Мирослав Тихий.

   Опікунською радою розглянуто питання щодо надання дозволів на опіку над недієздатною та обмежено дієздатною особами. По обидвох зверненнях прийнято позитивні рішення.

   На засіданні комісії з розподілу гуманітарної та благодійної допомоги обговорювались питання розподілу предметів гігієни, побутової хімії та мотиваційних наборів, одержаних від фонду UNICEF; розподілу буржуйок, одержаних від БФ «Рокада»; розподілу складних ліжок (каркаси і матраци), одержаних від Калуської МРО «Червоного Хреста України».

   За результатами засідання вирішено: 5 печей типу «Буржуйка» передати для забезпечення пунктів обігріву в старостинські округи (по одному  в - Сівка-Калуський, Тужилівський і Мостищенський, та два у Боднарівський), а 1 на Управління з питань надзвичайних ситуацій. Для облаштування «Пунктів Незламності» передано 50 розкладних ліжок, з яких: у Ліцей № 1 - 5 ліжок; у Ліцей № 3 - 10 ліжок; в ПК «Мінерал» - 15 ліжок; в манеж ДЮСШ управління освіти - 10 ліжок та у Фаховий коледж культури та мистецтв м. Калуш -10 ліжок.

   На засіданні комісії з питань надання одноразових  грошових допомог онкологічним хворим  було розглянуто 19 звернень громадян та прийняті відповідні рекомендації  щодо  надання допомог.

Інші новини