19o

ПРО ХІД РЕМОНТНИХ РОБІТ У ГЕРІАТРИЧНОМУ ЦЕНТРІ ТА В КАЛУСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №2

  • 2023.07.28 14:24
    • Громада
    • Охорона здоров'я
    • Освіта
  • 189

Під час ранкового об’їзду громади міський голова Андрій Найда оглянув хід ремонтних робіт у геріатричному центрі та в Калуському ліцею № 2.  

 У геріатричному центрі здійснено капітальний ремонт даху, який знаходився в дуже занедбаному стані. Завершуються внутрішні ремонтні роботи. 

Попередньо планувалося відкриття центру до 15 серпня. Проте, є потреба у виконанні фасадних робіт. 

«Оскільки ремонтні роботи геріатричного центру здійснюються за підтримки донорів, то очікуємо від них погодження для виділення коштів на оновлення фасаду. А тоді вже визначимо дату відкриття геріатрії», - зазначив міський голова.

Протікання даху – значна проблема ліцею № 2. Наразі тривають капітальні ремонтні роботи із заміни покрівлі деяких корпусів будівлі.

Також сьогодні ще зауважили, що та ж проблема з дахом і над спортивним залом школи. Керівництво закладу опрацьовує причину проблеми та підготує кошторис на проведення подальших ремонтних робіт.

Андрій Найда оглянув й укриття ліцею. На жаль, через часті зливи у приміщенні підвищена вологість та сирість. Визначається перелік найнеобхідніших робіт для усунення і цієї проблеми.

Інші новини