9o

Муніципали припинили декілька фактів дрібного хуліганства у Калуші

  • 2024.10.28 15:26
    • Громада
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 20

Протягом минулого тижня сектором з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій припинено кілька фактів дрібного хуліганства.

Відповідно до ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, дрібне хуліганство – це протиправні дії особи, що порушують громадський порядок і спокій громадян. Так, на території вищого професійного училища №7 було припинено незаконні дії чоловіка, який образливо чіплявся до громадян, погрожував їм фізичною розправою та висловлювався нецензурною лайкою. Правопорушника було передано представникам Калуського районного відділу поліції. Крім того, біля будинку по вул. Б.Хмельницького, 19 припинено сутичку між двома чоловіками, що перебували у стані алкогольного сп’яніння.  

Загалом, під час патрулювання вулиць міста сектором з охорони громадського порядку виявлялися та припинялися інші випадки перебування осіб у нетверезому стані та розпивання спиртних напоїв в громадських місцях.

На прохання керівництва управляючої компанії «Добродім» надано допомогу в частині забезпечення громадського порядку в одному з гуртожитків міста.

Також було забезпечено безперешкодний рух дорогами міста траурного кортежу полеглого Воїна.

Інші новини