10o

На засіданні комісії з питань Бюджету участі прийнято рішення про реалізацію проектів-переможців конкурсу 2021 року у 2023 році

  • 2022.11.14 17:07
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 217

На засіданні комісії з питань Бюджету участі, яке відбулося сьогодні, 14 листопада, під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого, прийнято рішення про реалізацію проектів-переможців конкурсу 2021 року, що не були реалізовані у поточному році у зв’язку з воєнним станом, в наступному, 2023 році.

Таке рішення одностайно підтримано присутніми членами комісії з метою забезпечення реалізації принципу прямого вирішення громадянами питань місцевого значення. Відповідні пропозиції буде подано на розгляд найближчого засідання міської ради.

З 17 проектів, які були переможцями, у поточному році реалізовано тільки три. Це проекти, оплата за роботи по яких проводилась з фонду охорони навколишнього середовища, та дозволені були для проплати Державною казначейською службою України на підставі відповідної постанови Кабінету Міністрів України (№ 590):

1) Очистка русла річки Млинівки на території Студінського старостинського округу Калуської міської територіальної громади (автор Кецман Христина);

2) Очищення стічних і водовідвідних каналів у селі Сівка-Калуська Калуської міської територіальної громади (автор Луців Ольга) та

3) Ліквідація стихійних сміттєзвалищ на території Боднарівського старостинського округу Калуської міської територіальної громади (автор Старчевський Роман). 

   Також, за результатами обговорення питання щодо проведення конкурсу у наступному році та затвердження його параметрів на наступні роки, вирішено розглядати це питання під час наступного засідання комісії.

Інші новини