13o

Будівництва автомийки у житловому масиві Підгірки не буде

  • 2021.04.12 15:32
    • Громада
  • 826

        Сьогодні відбулась запланована нарада щодо перспективи будівництва автомобільної мийки на вул.Івано-Франківській в м.Калуші. В розширеній нараді під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого, прийняли участь керівники структурних підрозділів Калуської міської ради (Р.Кузик, В.Мельник), депутатський корпус (Ю.Погинайко, Л.Кирилович) та представники громади.

         Перший заступник міського голови М.Тихий нагадав присутнім, що дозволу на розроблення детального плану території для будівництва автомобільної мийки на вул.Івано-Франківській Калуська міська рада не надавала. Представники орендаря земельної ділянки повинні були зробити топогеодезичне знімання на місцевості, та надати свої пропозиції щодо можливості відведення поверхневих вод з земельної ділянки та прилеглої території, проте через хворобу представників підрядної організації виконання зазначених робіт відтерміновано.

         Як повідомив підприємець В.Лукановський від ідеї будівництва мийки автомобілів на земельній ділянці , яку орендує , він відмовився. В подальшому планує використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

         За словами першого заступника міського голови, зміни цільового призначення вказаної земельної ділянки більше не буде розглядатися на засіданні Калуської міської ради, а проектні пропозиції майбутнього будівництва будівель торгівлі будуть вивчені перед наданням дозволу на будівельні роботи і особливу увагу буде приділено питанню водовідведення з будівельного майданчика та прилеглої території.

         Мешканці мікрорайону «Підгірки» подякували керівництву міської ради за розуміння та підтримку в окресленому питанні.

Інші новини