5o

Брати Кіндрацькі - юні екоактивісти Калуша просять профінансувати їхній соціальний проєкт

  • 2021.07.05 11:37
    • Громада
  • 577
Брати, які заснували в Калуші міні-лабораторію sklyanka_lab з переробки скляних пляшок, можуть отримати 100 тисяч гривень від міжнародного фонду «Відродження»! Грантові кошти вони витратять на розширення своєї майстерні та організацію екологічних акцій. Брати виношували цю ідею три місяці. І тепер — їхній проект на Спільнокошті https://biggggidea.com/project/sklyankalab---mini-laboratoriya-ochischennya-zemli/?fbclid=IwAR0rhz4e8l1PJpOdhN3PgNAkIRsXLWSBUEsYVN8Sf5cXF7iQ2CWoQBIPms8
ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ?
Прихильники проекту мають 100 днів, щоб підтримати ідею власними грішми. Перерахувати можна будь-яку суму, починаючи від 1 гривні. Якщо у відведений час вдасться зібрати 100 тисяч гривень, фонд «Відродження» подвоїть цю суму та підпише з хлопцями договір про співпрацю!
НА ЩО ПІДУТЬ ГРОШІ?
На розширення майстерні та збільшення кількості перероблених пляшок. На лекції та майстер-класи для дітей. На виготовлення сувенірної продукції для розвитку туризму в регіоні. На організацію та проведення екоакцій зі збору склотари в місті та районі.
ЧОМУ САМЕ ТАКА СУМА?
Для реалізації ідеї, екоактивістам необхідні матеріали та обладнання: муфельна піч (42 000 гривень), шліфувальний верстат (9 500 гривень), гравер + розхідні матеріали (2 135 гривень), піскоструй (8 642 гривні), шуруповерт (6 223 гривні), а також ресурси для промоції проекту та організації екоакцій та майстер-класів.
ЯК ПІДТРИМАТИ?
Якщо вам близька філософія eco-friendly життя, або ж просто хочете підтримати молодь у прагненні зробити світ кращим, достатньо перейти за посиланням https://biggggidea.com/project/sklyankalab---mini-laboratoriya-ochischennya-zemli/?fbclid=IwAR0rhz4e8l1PJpOdhN3PgNAkIRsXLWSBUEsYVN8Sf5cXF7iQ2CWoQBIPms8
та натиснути кнопку ФОНДУВАТИ. Суму внеску — обираєте самостійно і робите електронний платіж за допомогою банківської карти.
ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ НАТОМІСТЬ?
Неймовірну насолоду від усвідомлення того, що ваші гроші йдуть на суспільно корисну справу та порятунок планети. А ще — сертифікат, листівку або ж сувенірну продукцію від sklyanka_lab (вид подарунка залежить від суми благодійного внеску)
А ЯКЩО ГРОШІ НЕ БУДУТЬ ЗІБРАНІ?
Якщо за 100 днів проект не збирає повної суми, всі внески автоматично повертаються доброчинцям на їх картки, із врахуванням комісії платіжних систем. Повернення коштів відбувається впродовж 30-ти банківських днів.
Інформацію взято з інтернет-джерела https://www.facebook.com/Solenoinfo
Інші новини