3o

Благоустрій населених пунктів громади завжди на контролі. Триває другий сезонний етап косіння трав

  • 2022.06.24 15:34
    • Житлово - комунальне господарство
  • 329

   Як вже повідомлялось раніше, найбільший обсяг площ для косіння закріплено за КП "Калушавтодор" - 600 тис.м.кв. З другим покосом працівники цього підприємства справляються як і у травні - газони навколо центральних доріг, сквери та інші закріплені території покошені близько 70 відсотків і до кінця місяця все буде завершено. На деяких територіях вже здійснено покіс третій раз, оскільки трави швидко виросли.

    Управляюча компанія ТОВ "Теплодім" практично вже завершує косіння закріплених прибудинкових територій.

    ТОВ «М-Монтаж» завершило другий раз косіння закріплених територій та докошують місця, де покіс не було здійснено оскільки власники автомобілів залишали свій транспорт.

   ТОВ «Комфорт-Дім» - проінформували, що більшу частину територій покосили і до кінця місяця роботи будуть закінчені.

    Щодо територій, які закріплені за суб'єктами господарювання - для перевірки виконання Правил благоустрою в частині косіння прилеглих територій управління житлово-комунального господарства створило робочу групу, до якої входять представники управляючих компаній, КП "Калушавтодор", ОСББ та інспектори з благоустрою відділу муніципальної інспекції. Робоча група щотижня здійснює обхід територій і за результатами його складаються відповідні приписи керівникам підприємств, установ та організацій, в тому числі і управляючих компаній, про усунення порушень. Впродовж червня було надано 10 таких приписів, які станом на сьогодні, за інформацією інспекторів з благоустрою, виконано.

Інші новини