21o

Благодійники утеплили прихисток у с. Мостище

  • 2024.08.16 13:20
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 59

У ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом із заступницею Наталією Кінаш та старостою Василем Паньківим відвідали прихисток у с. Мостище.

На сьогодні у ньому мешкає 18 осіб. Нещодавно коштом благодійників тут закінчились відповідні роботи з утеплення всіх стін.

А саме - БО «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ». «Відрадно, що про створення комфортних умов для проживання переселенців у Калуській громаді потужно дбають благодійники, що неодноразово надавали свою підтримку для наших шелтерів. Завдяки цим донорам прихисток у Мостищах утеплено.

Щира подяка БО «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ» за різносторонню підтримку внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашій громаді», - зазначив Андрій Найда. Також організація надала для помешкання ВПО 20 кіловатний генератор на випадок вимкнення електроенергії.

У мостищенському прихистку дуже затишно. Мешканці мають власний сад та город. На території шелтеру проживає собака Джек, яку евакуювали з Харкова. Пес через обстріли втратив частину вуха, має осколкові поранення. Віримо, що невдовзі настане Перемога і всі, хто змушений був втікати від війни, повернуться до свого рідного, відбудованого дому, а поки – єднаємось у підтримці!

Інші новини