11o

Благодійний фонд «Разом для України» передав КНП «Калуська центральна районна лікарня» 269 комплектів спеціального одягу для медичного персоналу

  • 2023.03.03 13:44
    • Охорона здоров'я
  • 232
????Благодійний фонд «Разом для України????????» передав КНП «Калуська центральна районна лікарня» 269 комплектів спеціального одягу для медичного персоналу, зокрема: 160 жіночих та 109 чоловічих комплектів.
????Евеліна Курілець, виконавчий директор фонду, та його представник Тарас Репицький зазначили, що організація працює за різними напрямками, допомогаю, в тому числі лікувальним закладам і військовослужбовцям.
????Міський голова Андрій Найда та його заступниця Наталія Кінаш разом з головою військової районної адміністрації Жанною Табанець, депутаткою міської ради Оксаною Савчук і благодійниками оглянули відділ медичної реабілітації та фізичної терапії. Сьогодні він може забезпечити допомогу 40 пацієнтам. Та це не достатньо для теперішнього часу. Тому планується його розширення ще додатково на 30 ліжок. І буде потрібна допомога благодійників у реабілітаційному обладнанні.
✅Також обговорили можливу фахову допомогу і від американських лікарів.
????Засновником фонду «Разом для України» є благодійний фонд «Разом» в Америці, який був створений після початку Революції Гідності українцями в США. У 2016 році благодійну структуру було започатковано і в Україні. Спершу в Києві, а з початку повномасштабного вторгнення росії, через порушення логістичних зв’язків, осередок перемістився у Львів.
????Фонд готовий і надалі співпрацювати та надавати допомогу.
????Висловлюємо слова щирої вдячності благодійникам за розуміння, небайдужість та допомогу❗
Інші новини