18o

Благодійна організація продовжує забезпечувати прихистком в Австрії потребуючих українців

  • 2023.07.07 15:16
    • Громада
  • 147

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну руку допомоги нам подавали різні країни та міжнародні організації. І підтримка справжніх друзів із-за кордону триває надалі.

Одна з таких, уже перевірених часом, організацій: 4x4 - HILFE (https://www.4x4-hilfe.at) з Австрії. Починаючи з березня 2022 року доброчинці забезпечили прихисток в цій країні для 250 українців, у тому числі й калушани, які через війну були змушені залишити рідні домівки чи просто опинилися у складних життєвих обставинах. Очільник благодійної фундації пан Данієль Муралтер Daniel Muralter разом з однодумцями понад 10 разів відвідував Україну, організовуючи різноманітну гуманітарну допомогу. Днями відбувся черговий візит до Калуша.

Цього разу п.Данієль привіз декілька медичних апаратів, інвалідні візки, перев’язочні матеріали та інше і передав у ГО «Чисті серця Калуш». Також керівник організації інформує, що й надалі є можливість отримати прихисток тим, хто його потребує. Благодійник зазначив, що українцям допоможуть облаштуватися в Австрії. Зокрема, безоплатно забезпечать проживанням, харчуванням, медичним наглядом.

А ще для таких людей будуть проводитись різні навчальні тренінги. Бажаючі отримати прихисток в Австрії можуть звертатись за тел.: 050 971 21 45, 050 994 53 61. Тож висловлюємо щиру вдячність п. Данієлю Муралтеру та його австрійським колегам за надану допомогу, за підтримку у цей нелегкий для України час!

Інші новини