10o

Волю до перемоги юного калушанина відзначили на всеукраїнському турнірі з бадмінтону

  • 2024.10.28 15:06
    • Громада
    • Спорт
  • 32

Всеукраїнський дитячий турнір із бадмінтону «Львівські зустрічі» пам’яті Миколи Камінського відбувся у Львові 25-27 жовтня. 

Змагався 71 учасник із усіх куточків України. Серед них — і калушанин Макар Вербовецький. 

Спортивний рівень і волю до перемоги Макара відзначили призом «Через терни до зірок». Крім того, юний спортсмен отримав пропозицію поїхати у складі збірної команди на змагання у Польщу.

Макар Вербовецький — учень Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка. Займається бадмінтоном уже два роки під керівництвом батька Віталія Вербовецького. Хлопець має вагомі здобутки на рівні області і держави. Охоче виступає на всеукраїнських змаганнях, сміливо ступає на корти навіть із майстрами спорту.

Наполегливість Макара помітили і представники малазійської компанії-виробника ракеток і екіпірування. Запропонували виступати на турнірах під їхнім брендом.

Макар Вербовецький і його батько вдячні всім, хто сприяє розвитку бадмінтону у громаді і долучається до підтримки участі спортсмена у змаганнях. 

До речі, це вже — вже другі змагання Макара за два тижні. Минулого тижня він виборов «срібло» відкритого турніру із бадмінтону «Веселий волан» (м. Івано-Франківськ). А наступного тижня хлопець братиме участь у кубку Прикарпаття.

Інші новини