32o

«Джерело» працює безупину

  • 2024.07.09 09:33
    • Громада
  • 53

Черговий, 4-й за ліком, заїзд за програмою соціально-психологічної реабілітації, сімейного відпочинку та загального оздоровлення сімей загиблих Героїв і учасників бойових дій завершився у будинку ветеранів «Джерело».

 Як і в попередні зміни цього разу програма перебування теж видалась надзвичайно насиченою і цікавою. 

Упродовж тижня члени сімей військовослужбовців приймали загальнооздоровчі процедури та здійснили ряд захоплюючих мандрівок. А саме: відвідали Центр реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку у с. Крилос, кінно-спортивний клуб «Wesendorf» у с. Павлівка, страусину ферму «Саванна» на хуторі Ловаги. Побували в Яремчі, на водоспаді Пробій і сувенірному ринку та в селі Старий Угринів, в історико-меморіальному музеї Степана Бандери. 

Сповнившись незабутніми враженнями від екскурсій, відпочивальники ловили рибу, збирали в лісі гриби, з яких вечорами на багатті готували смачні страви. Цікаво і корисно провели час.

– Дякую Всім за такий приємний відпочинок! – каже керівник садиби, учасник бойових дій Микола Федорів. – Наше «Джерело» працює безупину і приймає на реабілітацію та загальне оздоровлення нові групи сімей учасників бойових дій та сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти Героїв. 

Заїзди триватимуть по жовтень. Бажаючі можуть звертатись у Спілку учасників бойових дій Калущини, що на вул. Сівецька, 2 у Калуші.

Інші новини