22o

Про важливе з наради зі старостами

  • 2024.07.05 14:53
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 69

Сьогодні на старостинській нараді

5 липня під головуванням міського голови Андрія Найди та за участю керівників структурних підрозділів Калуської міської ради відбулась традиційна робоча нарада зі старостами старостинських округів. 

Розпочалася зустріч з інформації про хід кампанії із впровадження енергоменеджменту в бюджетних установах територіальної громади з метою економії електроенергії. 

Далі заслухали інформацію про роботу закладів освіти у старостинських округах. Відрадно, що загалом 15 випускників здобули найвищі бали за результатами НМТ. Наразі, в закладах освіти тривають ремонтні роботи. 

Також готують до нового опалювального сезону Народні доми і клуби. Працівники закладів культури залучені до проведення оздоровчих таборів, які проводяться у селах громади. Зокрема, у Голині і в Сівці Калуській. 

Упродовж тижня КП «Калушавтодор» почав робити ямковий ремонт у селах. КП «Міськсвітло» працювало в Тужилові, Вістовій, Довгій Калуській. «Зрушилася з мертвої точки проблема щодо встановлення відеокамери фіксації дорожнього руху у Голині», - повідомив начальник УЖКГ Тарас Фіцак. 

– Дуже посередні результати продемонстрували наші футбольні команди за результатами виступів у чемпіонаті області - констатував начальник управління молоді і спорту Руслан Цюпер. – ФК «Гарда» посіла 7 місце з 11 команд, ФК «Студінка» - 9 з 13. Хотілось би кращого!

У чемпіонаті району ФК «Сокіл» Голинь став другим, а ФК «Мостище» - третім. Кубок району виборов ФК «Мостище». Стосовно оздоровчої кампанії. 31 дитина з Калуської МТГ їде на відпочинок до польського міста-побратима Кєндзєжин-Козлє. Закуплено 50 путівок у табір «Смерічка» в Микуличині. Працівники «Спорт-Арени» протягом тижня покосили 12 стадіонів у старостинських округах. Наступної неділі в Голині планується проведення футбольного турніру пам’яті загиблово воїна Василя Завадецького. Змагатимуться юні спортсмени 2007 року народження і молодші, а також – команди ветеранів Голиня і Калуша. 

Працівники муніципальної інспекції спільно зі старостами та небайдужими мешканцями вели упродовж тижня активну боротьбу з росповсюдженням борщівника Сосновського. За інформацією начальника відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Михайла Костельного, найкритичніша ситуація із розпосюдження цього надзвичайно небезпечного паразиту склалась у Студінці, далі йдуть Тужилів та Голинь. 

Керівники старостинських округів традиційно доповіли про поточний стан справ, про проведені у селах благодійні заходи зі збору коштів для допомоги ЗСУ, про роботи із благоустрою населених пунктів і боротьбу з розповсюдженням борщівника Сосновського.

Інші новини