12o

Тенісний корт, футбольне поле, волейбольний майданчик…

  • 2024.07.11 14:30
    • Громада
    • Спорт
  • 178

Працівники ДЮСШ Калуської міської ради приводять до ладу спортивний майданчик на вул. Рубчака

Наприкінці минулого року два тенісні корти і поле для зимової ковзанки на вул. Рубчака у Калуші було передано на баланс дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради. Раніше вони перебували у підпорядкуванні ГО «Хокейний клуб «Олімпія».

З початку цього року працівники ДЮСШ Калуської міської ради вже взялися за облагородження спортивного майданчика.

– Наразі власними силами ми розчистили територію, забрали щити під які раніше заливався хокейний майданчик та ін., – розповідає директорка ДЮСШ Калуської міської ради Мар’яна Квятковська. – Поки що територію ми закрили, адже на футбольному полі частково залишилися бетонні заливи, які колись слугували кріпленнями під ворота. Їх треба прибрати і залити нові для футбольних воріт, які функціонуватимуть стаціонарно, тобто без переміщень.

Планують, що в майбутньому футбольний майданчик надалі так і функціонуватиме з трав’яним покривом, який потрібно буде підтримувати у належному стані. Щодо колись діючих двох тенісних кортів, то один із них – у вкрай жахливому стані.

– Тенісний корт, який перебуває в кращому стані, хотілося б привести до ладу, щоб у майбутньому наші тренери могли проводити тут з дітками заняття з великого тенісу, – продовжує Мар’яна Квятковська. – Щодо другого тенісного корту, то, можливо, його вдасться переоблаштувати у волейбольну площадку. 

Передбачається, що після проведення усіх необхідних робіт, це буде відкритий спортивний майданчик як для занять із вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи, так і для усіх охочих дітей із Калуської громади.

Більше – у відео.

https://youtu.be/sSFkmK6lCs4?si=tYtjob8xUnLF_VJl

Інші новини