22o

Батьківство в радість

  • 2023.02.17 15:53
    • Соціальна сфера
  • 178

Практичними психологами Калуського міського центру соціальних служб Тетяною Бедрій та Наталією Чепіль проведено дев’ятий модуль тренінгового курсу «Батьківство в радість» на тему: «Розвиток дитини: основи», в рамках проекту «Спільно. Соціальні послуги», що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Партнерством «Кожній дитині».

   На тренінговому занятті батьки ознайомились з різними етапами розвитку дітей, віковою періодизацією, коли та чого слід очікувати від своїх чад. Чим краще ми будемо проінформовані як батьки, тим розсудливішим буде наш вибір у діях щодо дітей та нас самих. Чим краще ми розумітимемо мотивацію дитячої поведінки, тим легше нам буде приймати рішення. Час зрозуміти, що дитина – не лялька, не іграшка, не власність батьків та вихователів, в ній треба поважати вільну людську особистість,  що прихована й усіма силами душі сприяти її повноцінному розвитку. Виховуючи дітей, сьогодні, батьки виховують майбутню історію нашої країни, а значить - історію світу.

  Нагадуємо, що заняття відбуваються щотижня зі сталою групою за адресою: вул. Пушкіна 9а, однак зголоситися на продовження курсу можна,  подавши заявку на електронну пошту КМЦСС: kalushcsssdm@gmail.com., чи за номером телефону: (03472) 7-00-75.

Інші новини