2o

Батьківство в радість

  • 2023.02.03 13:45
    • Старостинські округи
  • 246

Практичними психологами Калуського міського центру соціальних служб Тетяною Бедрій та Наталією Чепіль проведено п`ятий модуль «Управління гнівом» тренінгового курсу «Батьківство в радість» в рамках проекту Спільно. Соціальні послуги, що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Партнерством «Кожній дитині».

   Під час тренінгового заняття батьки мали змогу ознайомитись з терміном «гнів», способами його подолання, усвідомити негативний вплив гніву на розвиток дитини, скласти план управління гнівом.

   Нагадуємо, що заняття відбуватимуться щотижня зі сталою групою за адресою: вул. Пушкіна 9а, однак зголоситися на продовження курсу можна за телефоном: (03472) 7-00-75 чи подавши заявку на електронну пошту КМЦСС: kalushcsssdm@gmail.com.

   Пам’ятайте, те, як ми вміємо справлятися з гнівом, може допомогти або зашкодити нам та оточуючим. Відчувати та виявляти гнів – це нормально. Але якщо гнів не контролювати та проявляти його неадекватно, він може руйнувати наше здоров’я, мати негативні наслідки для оточуючих. Важливо навчитися розпізнавати гнів, опанувати способами його виявлення та скеровування.

 

Інші новини