13o

ДОСЯГНУТО ДОМОВЛЕНОСТЕЙ ЩОДО ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ В ДОМІВКИ МЕШКАНЦІВ НОВОБУДОВИ НА ПРОСПЕКТІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ, 66

  • 2021.11.24 15:45
    • Житлово - комунальне господарство
  • 454
Відбулася ще одна зустріч мешканців будинку на проспекті Лесі Українки, 66 з начальником Калуського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» Василем Сагайдаком та представником забудівника ЖК «Яровиця».
✔Цього разу мешканці квартир, представник газорозподільчої компанії та представник забудівника дійшли згоди. Основна проблема була у довготривалій відсутності деяких власників квартир, оскільки останні перебувають за кордоном, і через це не можливо оформити всі відповідні документи.

Представник забудівника взяв на себе відповідальність за відсутніх на цей момент жителів на час запуску газу до квартир.
Василь Сагайдак зазначив: «Щоб запустити газ в кожну квартиру, представники служби мають пофотографувати лічильники, підписати акти на пуск газу та вчинити певні інші дії. Це займе мінімум 4-5 днів. З 29 листопада 2021 року розпочинаємо цю роботу. А ще через тиждень будемо ставити модеми. Це займе ще три дні».
Інші новини