8o

Великодні привітання багатодітним родинам

  • 2021.04.30 12:11
    • Громада
  • 306
30 квітня у Страсну п’ятницю за організації управління в справах сім'ї, молоді, фізкультури та спорту в приміщенні залу засідань виконавчого комітету міським головою Андрієм Найдою вручено 18 Великодніх продуктових наборів для багатодітних сімей, які виховують 5 і більше неповнолітніх дітей.
Міський голова Андрій Найда та заступник міського голови Надія Гуш привітали багатодітні сім’ї з Великодніми святами та побажали їм смачної паски, веселих свят та Божого благословення родинам.
Інформаційна довідка
Одним із напрямків роботи управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту є реалізація державної сімейної політики в Калуській міській територіальній громаді, популяризація сімейних цінностей, підтримка інституту сім’ї. Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту веде єдиний облік, виписку посвідчень багатодітних сімей та підготовку документів до присвоєння почесного звання України «Мати – героїня». На сьогоднішній день на обліку є близько 600 багатодітних сімей, які виховують 2275 дітей, з них 552 сім’ї, в яких 1130 дітей навчаються у загально-освітніх навчальних закладах Калуської міської територіальної громади, 33 багатодітні сім’ї, які виховують 5 і більше дітей, проте пріоритетом є ті сім’ї, в яких від 5-ти дітей всі неповнолітні. 93 жінки, які виховали до 8-ми річного віку 5 і більше дітей отримали почесні звання України «Мати-героїня».
Інші новини