13o

Визначено переможця інвестиційного конкурсу

  • 2021.11.17 16:49
    • Громада
    • Економіка
  • 484

На виконання рішення виконавчого комітету Калуської міської ради 28.09.2021р. № 266 «Про оголошення інвестиційного конкурсу з відбору інвестора для будівництва автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення» 1.10.2021 р.  у засобах масової інформації було оприлюднено відповідне оголошення. Конкурсні пропозиції приймались в управлінні економічного розвитку міста.

       Об’єктом інвестування є будівництво автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення. Земельна ділянка, на якій буде здійснено будівництво об’єкта інвестування, перебуває в постійному користуванні комунального підприємства «Калуське підприємство автобусних станцій» Калуської міської ради та розташована за адресою: м. Калуш, вул. Ринкова, 5, кадастровий номер 2610400000:08:014:0025, загальною площею 0,4527 га; цільове призначення: для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (код КВЦПЗ: 12.04).

Організатор інвестиційного конкурсу: управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Мета конкурсу: визначення переможця конкурсу (Інвестора) для будівництва автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення.      

Замовник конкурсу з відбору інвестора для будівництва автостанції з приміщеннями громадського та комерційного призначення є КП «Калуське підприємство автобусних станцій» Калуської міської ради.

        Із заявкою на участь в інвестиційному конкурсі звернувся один учасник.

Комісією опрацьовано його конкурсну документацію, і визначено, що вона відповідає умовам інвестиційного конкурсу. Після ознайомлення з презентацією, представленою учасником інвестиційного проекту, конкурсною комісією у закритому засіданні голосуванням визначено переможця конкурсу приватне підприємство «СТАРВБУД», яке зареєстроване у м.Калуші.

Інші новини