13o

Інформуємо, що триваюча повномасштабна агресія рф підштовхнула запит українських громадян на безбарʼєрність.

  • 2024.09.05 16:34
    • Громада
    • Оголошення
  • 112

Актуальною стає потреба у пошуку та впровадженні нових механізмів розбудови безбарʼєрного простору, які б відповідали на запит та потреби жителів громади.

Для забезпечення ефективного захисту прав маломобільних груп населення, людей з інвалідністю в Калуській міській територіальній громаді формується склад Ради безбарʼєрності - консультативно-дорадчого органу, який має обʼєднати лідерів місцевого самоврядування, представників депутатського корпусу, експертної спільноти та громадянського суспільства.

З Положенням про Раду безбарʼєрності при виконавчому комітеті Калуської міської ради, можна ознайомитись на офіційному сайті за посиланням: https://www.kalushcity.gov.ua/docs/prvk

Враховуючи рекомендації, викладені в Положенні про Раду безбарʼєрності, затвердженому постановою КМУ від 14.04.2021 Nº443, а також те, що робота Ради безбарʼєрності відбуватиметься за щонайменше шістьма напрямами безбарʼєрності, визначеними Національною стратегією (фізична безбарʼєрність, інформаційна безбарʼєрність, освітня безбарʼєрність, цифрова безбарʼєрність, суспільна та громадянська безбарʼєрність, економічна безбарʼєрність) просимо надати представників для включення до складу Ради безбарʼєрності (ПІП, посаду). Звертаємо увагу на те, що по кожному напрямку потрібно залучити не менше чотирьох членів Ради. Пропозиції до складу Ради безбарʼєрності при виконавчому комітеті міської ради можна подавати в управління архітектури та містобудування на електронну адресу vam_kmr@ukr.net, за номером (03472) 6-68-16 до 10.09.2024.

Детальніше можна дізнатися тут

Інші новини