15o

У калуському ЦНАПі надаватимуть нові послуги

  • 2024.03.18 10:25
    • Громада
    • Центр надання адміністративних послуг
  • 228

У ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом з керуючим справами виконавчого комітету Калуської міської ради Олегом Савкою відвідали центр надання адміністративних послуг.

У центральному офісі ЦНАП надається 322 адмінпослуги, а в старостинських округах - 209 адмінпослуг, з переліком яких можна ознайомитися на офіційному сайті Калуської міської ради https://kalushcity.gov.ua/cnap. 

Але це не межа. Перелік послуг ЦНАПу постійно розширюється. Зокрема, найближчим часом у ЦНАПі вже можна буде скористатися дуже затребуваними послугами –державної реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого та обмін посвідчення водія (без складання іспитів). 

А загалом, від початку 2024 року, в період за січень-лютий, через ЦНАП надано різноманітних послуг 14 898 послуг. Значну частину їх отримали ВПО. 

Щодо проблемних питань – є необхідність у вирішенні ситуації з освітленням у приміщенні ЦНАПу. Також відкрите питання щодо опалення установи на випадок, якщо ТЕЦ припинить подавати тепло. "Ми готуємося до цього та вже маємо розроблену проектну документацію. А ще поступово будемо оновлювати застаріле комп’ютерне обладнання. Також у центрі надання адміністративних послуг будуть працювати над відновленням електронної черги. 

Дякую колективу Калуського ЦНАПу за роботу про яку ми отримуємо схвальні відгуки від наших мешканців", - зазначив Андрій Найда.

Інші новини