14o

Засідання постійної депутатської комісії з питань будівництва та землеустрою відбулось 14 лютого 

  • 2024.02.14 17:09
    • Громада
  • 82

25 питань було винесено на порядок денний засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою. Засідання відбулося 14 лютого під головуванням депутата міськради Любомира Онуфрика.

Питання, традиційно, стосувалися затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, в оренду, в постійне користування; продовження (поновлення) договорів оренди землі; надання дозволів на проведення експертних грошових оцінок та продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення; проведення інвентаризації земельних ділянок та ін. З-поміж іншого розглянуто питання «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та про проведення земельних торгів у форму електронного аукціону». У блоці питань «Про продовження (поновлення) договорів оренди землі» депутати розглянули 13 заяв суб’єктів господарювання.

Члени комісії схвалили нову редакцію Положення про управління земельних відносин Калуської міської ради.

Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання чергової сесії Калуської міської ради.

Інші новини