21o

Завдяки участі в проєкті, бібліотека Калуського ліцею №6 поповнилася новими книжками

  • 2024.02.26 11:40
    • Громада
    • Культура
  • 76

Нещодавно Калуський ліцей №6 взяв участь у проєкті «Валізка з книжками». І разом з іншими 250 українськими бібліотеками для підтримки та популяризації читання серед дітей отримали 22 книжки.

Про це повідомила директорка ліцею Віра Притуляк. У наборі «валізи з книжками» також надійшли сенсорні іграшки, розмальовки та посібник від відомих психологів та психотерапевтів про те, як розмовляти з дітьми про війну, вміти їх підтримати та пояснити складні речі простою мовою

«Валізка з книжками» - проєкт, призначений для дітей, батьків, вчителів та бібліотекарів, який реалізовується за підтримки МЗС Німеччини Goethe-Institut.

Для всіх, хто супроводжує читання, є поради щодо гейміфікації читання з простими завданнями та іграми, матеріали, які зроблять читання цікавішим й 2 розмальовки на основі однієї з дібраних книжок. 

Також у Калуському ліцеї №6 продовжує працювати точка «СПІЛЬНО» Нещодавно простір поповнилася новими іграшковими наборами. Батьки Калуської громади мають можливість приходити і брати їх в оренду на три місяці.

Інші новини