26o

Наші сусіди – Войнилівська громада – відчинили сьогодні двері першого прихистку для внутрішньо переміщених осіб!

  • 2023.11.21 16:18
    • Громада
  • 157

Турбота про людей, які змушені були покинути все, втікаючи від війни – це велика справа, яку здатні творити лише щирі люди! Ділитися теплом свого серця, добротою – найцінніше! Тим паче, що у часі сьогодення кожен цього потребує! 

У відкритті прихистку в Войнилові разом із заступницею голови Івано-Франківської ОВА Людмилою Сірко та керівництвом Калуської РВА взяв участь і міський голова Андрій Найда: «Впевнений, що новостворений шелтер стане надійною, затишною, хоч і тимчасовою, але домівкою для людей, які її потребують! Адже тут матимуть змогу проживати 28 мешканців - сім’ї з Луганської, Донецької та Запорізької областей». 

Над облаштування цього житла працювали Благодійна організація «Благодійний фонд «МУВ ЮКРЕЙН» та команда небайдужих жителів Войнилівської громади, яку згуртувала навколо спільної й важливої справи голова громади Мар’яна Масляк. Об’єднавшись та залучившись підтримкою міжнародних донорів й інших благодійників, їм вдалося облагородити затишне житло, в якому є все необхідне для комфортного проживання. 

«Із власного досвіду знаємо - усе, за що береться «МУВ ЮКРЕЙН» - має успіх. У Калуській громаді за підтримки цієї благодійної організації успішно функціонують уже три прихистки. Тож користуючись нагодою – дякуємо команді «МУВ ЮКРЕЙН», співзасновникам фонду – Патриції і Джону Шморгун за таку потужну допомогу українцям!» - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини