18o

Підписано меморандум про співпрацю з ГО «Реабілітаційний центр ветеранів війни «4.5.0. Прикарпаття».

  • 2024.01.30 09:42
    • Громада
  • 152

Учора, 29 січня, підписано меморандум про співпрацю між Калуською міською радою і громадською організацією «4.5.0. Прикарпаття».

Документ був погоджений 25 січня на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради. Він передбачає широку спрівпрацю щодо підтримки військовослужбовців та ветеранів війни. 

«Усе, що стосується наших воїнів та поліпшення їх життєдіяльності – пріоритетна справа. 

Напрямок нашої спільної роботи полягтиме в налагодженні процесів послідовної та методичної роботи, пов’язаної з реабілітацією, реінтеграцією, соціалізацією, цивільною адаптацією, перекваліфікацією та навчанням ветеранів, створення належної підтримки військовослужбовцям, членам їх сімей, — написав у соціальній мережі Калуський міський голова Андрій Найда. — А ще співучасть у міжнародних грантових програмах, формуванні сталих партнерств, встановленні й розвитку міжрегіональної та міжнародної співпраці та ще багато інших корисних ініціатив». 

Мрію полеглого Героя Олега Перегуди про великий реабілітаційний центр для військовослужбовців у Калуші втілює його дружина Василина. Зроблено чимало роботи у приміщенні колишньої водонапірної станції у Хотіні. 

Щира вдячність Василині Перегуді за те, що знайшла в собі сили згуртувати навколо ідеї створення реабілітаційного центру безліч небайдужих людей, які готові спільно з нею втілювати мрію загиблого воїна Олега у життя!

Інші новини