21o

Відбулося засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою

  • 2023.09.27 16:07
    • Актуально
    • Громада
  • 149

 27 вересня відбулося засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань будівництва та землеустрою під головуванням Любомира Онуфрика. На порядок денний на розгляд депутатам міської ради, членам комісії, було винесено 27 питань.

Присутні обговорили питання про продовження (поновлення) договорів оренди землі; надання дозволу чи відмову на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки; затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та ін.

14 питань стосувалися проведення земельних торгів у форму електронного аукціону та доповнення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу (або права оренди на них) на земельних торгах у формі електронного аукціону й надання дозволу на розроблення документацій із землеустрою; три - продовження (поновлення) договорів оренди землі СГД.

Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер при розгляді питань на пленарному засіданні п’ятдесят другої сесії восьмого демократичного скликання, яке відбудеться завтра, 28 вересня.

Протокол комісії можна буде переглянути   за посиланням -  https://kalushcity.gov.ua/docs/materiali-viii.

Інші новини