18o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий сьогодні провів нараду зі старостами громади за участю представників виконавчих органів Калуської міської ради та керівників комунальних підприємств

  • 2023.09.29 15:26
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 181

Обговорювали питання, які, насамперед, стосувалися забезпечення життєдіяльності старостинських округів, готовності до зимового періоду.

Зокрема, йшлося про хід робіт з ремонту доріг, вуличного освітлення. Як зауважив Тарас Фіцак – начальник УЖКГ – вереснева погода дала можливість провести значний комплекс ремонтних робіт у старостинських округах, що є великим позитивом. Старости зі свого боку подякували комунальникам за їхню роботу.

Добігає логічного завершення робота з оформлення документації на стадіони, що є у старостинських округах. Про це відзвітували управлінці земельної сфери. Відтак – кожен спортивний об’єкт матиме господаря та відповідний належний догляд. В.о. начальниці культури Ольга Яковина розповіла про ситуацію з ремонтними роботами народних домів. Вони триваюь у Пійлі, Сівка-Калуській, Копанках та у Боднарові.

Староста села Голинь Тарас Кушлик запросив колег та усіх мешканців громади на вже традиційний благодійний фестиваль духовної музики, який відбудеться 8 жовтня.

Інші новини