10o

На вул. Героїв України розгорнули мобільний Пункт Незламності - тепер у  Калуші працюють вісім центрів обігріву

  • 2024.01.10 10:17
    • Актуально
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 94

В умовах сьогодення пункти Незламності вже стали невід’ємними у життєдіяльності громад. Зокрема, у Калуській громаді діють 7 стаціонарних точок обігріву, а через погіршення погодних умов головне управління ДСНС України розгорнуло і мобільний пункт. 

Щоб проаналізувати їх роботу та готовність до складних ситуацій міський голова Андрій Найда в ході ранкового об’їзду оглянув локації, де вони розміщені. "Ми відвідали пункти обігріву в приміщеннях:

ДЮСШ на вул. Франка, 8а, ліцею N°1 на вул. Франка, 6, ліцею N°3 на вул. Дзвонарська, 4, ліцею N°6 на вул. Стуса, 13. А також і мобільний пункт на вул. Героїв України.

Є ще 3 стаціонарних – у фаховому коледжі культури і мистецтв на вул. Ковжуна, 44, у ПК "Мінерал" на вул. Чорновола, 20 і "Юність" на вул. Тихого, 6.

У кожному з цих пунктів є можливість зігрітися, випити гарячого чаю, зарядити свої мобільні телефони, під’єднати свої гаджети до інтернет мережі, є і облаштовані дитячі куточки. Зазначу, що стаціонарні пункти мають різні джерела теплопостачання. Деякі з них обігріваються від «Калуської ТЕЦ», інші – від приватних котелень" - зазначив міськийголова. У випадку надзвичайної ситуації з проблемами теплопостачання від «Калуської ТЕЦ» все ж буде можливість перебувати в тих пунктах, де є тепло. Мобільний пункт має пічне опалення. 

Також усі пункти Незламності забезпечені генераторами на випадок відключення електроживлення.

Інші новини