20o

РОЗЧУЛИЛИ ДО СЛІЗ. ВИХОВАНЦІ СТУДІЇ «БРАВО» ПЕРЕМОГЛИ НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

  • 2023.09.25 12:15
    • Культура
  • 176

Учора, 24 вересня, у Львові відбувся міжнародний фестиваль «Планета натхнення». Юні калушани із театральної студії «Браво» отримали перемогу.

Калушани брали участь у другому відділенні конкурсу, яке включало 64 номери у різних напрямках: вокальний, хореографічний, розмовний жанри, циркове мистецтво. Калушани перемогли у номінації «Розмовний жанр» завдяки номеру «Страшна війна».

- Під час нашого виступу чимало глядачів у залі не змогли стримати сліз, - розповідає керівниця студії «Браво» Любов Джуган. – Номер душевний, актуальний. Працюючи над ним, я використала поезії калушанки Юлії Марій. Із костюмами нам, традиційно, допомогла, Тетяна Сабодаш із хореографічної студії «Фламінго». Наші талановиті вихованці зуміли максимально точно втілити задум на сцені. Уже вдруге представляємо цей номер на конкурсі, і вдруге він нам приносить перемогу. Однак, у Львові виконали його у новому складі.

Конкурс «Планета натхнення» – перший від початку нового навчального сезону у студії «Браво». Уже незабаром вихованці поїдуть до Мукачева.

Наразі у студії діє п’ять груп різного віку. Там займається майже пів сотні юних театралів.

Браво!

Інші новини