26o

Четверо представників Молодіжної ради при Калуській міській раді взяли участь у Молодіжному форумі-2023, що відбувся в Івано-Франківську

  • 2023.11.17 15:14
    • Громада
  • 183

У рамках форуму відбулася дискусія Молодіжної ради з молоддю Івано-Франківської області «Молодь Прикарпаття: виїхати не можна залишитися». Участь у заході, взяв, зокрема, і заступник міністра молоді і спорту України Владислав Яцук, керівники Молодіжної ради Івано-Франківської ОДА, представники молодіжних рад і громадських організацій, що діють на Прикарпатті.

Голова Молодіжної ради при Калуській міській раді Олег Кіндрацький вважає, що не менш актуальною сьогодні є проблема виїзду молоді із менших громад у великі міста.

— Калуська молодь часто говорить, що Калуша є дві дороги: у Франківськ і у Львів. Тому я думаю, що мусимо працювати тут, щоб створювати робочі місця, місця для відпочинку, комфортні умови, щоб молоді люди не виїжджали із громади, а залишалися, — переконаний голова Молодіжної ради при Калуській міській раді Олег Кіндрацький. 

Найбільш активні молодіжні ради і організації в області отримали відзнаки. Молодіжна рада при Калуській міській раді отримала подяку від керівництва Івано-Франківської області. Подяку вручив заступник міністра молоді і спорту України Владислав Яцук.

На форумі калушани налагодили корисні контакти. Зокрема, вони консультуватимуть під час створення молодіжної ради у Брошнів-Осадській громаді і надалі розраховують на співпрацю із цією радою.

Інші новини