11o

Калуському ліцею № 6 - 55!

  • 2023.09.29 13:35
    • Громада
    • Освіта
  • 203

Це особливий день і для педагогів, і для учнів, для кожного хто пов’язав своє життя саме з цим осередком освіти, знань, розвитку та виховання. Колектив ліцею живе, працює і творить вже понад пів століття, виховуючи нові покоління гідних українців.

Тут зростали і здобували дорогоцінні знання наші Захисники. На жаль, багатьох з них ми втратили, але пам‘ять про них живе у наших серцях, живе у стінах ліцею. Про Героїв тут згадують з теплом та посмішками, ними пишаються. 

Цей навчальний заклад має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутньому, адже тут працюють справжні професіонали своєї справи. 

Наша громада пишається чисельними здобутками учнів ліцею, які разом зі своїми наставниками рухаються лише вперед, назустріч мріям та досягненням. 

Міський голова Андрій Найда привітав сьогодні шкільну родину з такою визначною подією – 55-річчям закладу та подякував колективу ліцею за виховання українців та величезну працю на благо майбутнього української держави! «Бажаю, щоб кожен новий день наповнював заклад веселим сміхом дітей, креативними ідеями, перемогами. А плідне навчання учнів обов’язково призведе до значних успіхів!» - зазначив міський голова.

   Зі святом, Калуський ліцей №6!

Інші новини