22o

У калуській стоматполіклініці завершуються ремонтні роботи на другому поверсі приміщення.

  • 2023.09.26 13:47
    • Громада
    • Охорона здоров'я
  • 201

Цьогоріч на ІІ поверсі КНП «Стоматологічна поліклініка Калуської міської ради» проведено заміну внутрішніх міжкабінетних дверей. До цього тут були старі дерев’яні конструкції, які не герметичні.

А оскільки минулого та позаминулого року було встановлено понад 44 інверторних кондиціонерів, то, відповідно, виникла потреба і у якісних дверях для збереження температурного режиму. 

Фактично, на другому поверсі встновлені майже всі нові двері. Замінили і внутрішні вікна. Залишилося зробити відкоси і в деяких кабінетах косметичні ремонти, де приймають пацієнтів – в першу чергу. Адже під час демонтажу старих дверей трохи пошкодили стіни. 

Роботи розпочали ще в червні 2023 року. Намагалися працювати так, щоб роботи не впливали на прийом пацієнтів. Адже у кожному з цих кабінетів, де триває ремонт, щодня здійснюються лікувальні процедури. Тому була потреба у переміщенні лікарів з однієї зміни в іншу, чи з одного кабінету в інший. 

Цьогоріч повністю завершити ремонти планують у лівому крилі ІІ поверху. Кілька кабінетів інших – пізніше. 

Заступниця міського голови Наталія Кінаш повідомила, що ремонт у лікувальному закладі здійснюється місцевим коштом. На ці потреби було виділено 400 тис. гривень за Програмою розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка Калуської міської ради».

Нагадаємо, що в стоматологічній поліклініці продовжують діяти пільги. Зокрема, на учасника бойових дій виділено10 тис. грн на протезування, 5 тис. грн. - на терапевтичне лікування, 1 тис. грн - на надання невідкладної хірургічної допомоги. Кожен з членів сім'ї загиблого Героя - батьки, дружина, діти можуть скористатися пільгами. Програмою передбачено 400 гривень на лікування, 850 гривень – на протезування, на невідкладну хірургічну допомоги – 150 гривень. 

Пільги також є для дітей, пенсіонерів, людей з інвалідністю (І, II група).

Модернізована системи опалення та заміна міжкабінетних дверей у закладі не тільки забезпечать температурний режим відповідно до санітарних норм у кабінетах та коридорах, комфорт для пацієнтів та працівників поліклініки, а й посприяють заощадженню у споживанні електроенергії.

Інші новини