23o

ПРО ІЗРАЇЛЬСЬКИЙ ДОСВІД БЕЗПЕЧНОГО НАВЧАННЯ В КАЛУСЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 2023.10.05 13:30
    • Громада
  • 198

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Калуської міської ради адаптовують ізраїльський безпековий досвід до українських реалій. 

У Калуші стартував цикл тренінгів «Про. Спільноти. Безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей». Залучено педагогів із шести громад.

У межах тренінгу передбачено 6 днів: по три – для двох груп. Загалом, залучено 62 учасники тренінгу із Калуської, Новицької, Верхнянської, Брошнів-Осадської, Долинської і Войнилівської громад. 

- Будемо вести мову про фізичну, психологічну, інформаційну безпеку дитини, а також про міжвідомчу взаємодію різних стейкхолдерів, які організовують безпечне освітнє середовище для наших дітей, — каже директорка Центр професійного розвитку педагогічних працівників Наталія Пукіш. — Тренінги проводитимуть працівники центру Професійного розвитку педагогічних працівників, які пройшли спеціальні навчання в Ізраїлі і є укладачами програми «Безпечна громада».

Учасники тренінгу отримають сертифікати підвищення кваліфікації на 20 годин.

Проєкт реалізовується Центром інноваційної освіти «Про. Світ» за підтримки U-LEAD with Europe у співпраці зі Службою освітнього омбудсмена.

Інші новини