13o

Найпопулярніший напрям стажування у міській раді — організаційна робота

  • 2024.04.12 11:10
    • Актуально
    • Громада
  • 116

До 15 травня є можливість подати заявку на стажування студентів і молоді в органах місцевого самоврядування і комунальних підприємствах Калуської міської територіальної громади.

Для цього слід заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://kalushcity.gov.ua/publicinfo/aplikacijna-forma

Пройти стажування в органах місцевого самоврядування, структурних підрозділах, управліннях, комунальних підприємствах Калуської міської ради можуть усі охочі молоді люди віком від 16 до 30-и років. У аплікаційній формі можна обрати напрям, за яких особа хоче стажуватися. 

— Поки що найбільш популярний напрям — організаційна робота міської ради. Далі за популярністю — надання адміністративних послуг, архітектура і містобудування, а також — комунальна і освітня сфери, — зазначила головна спеціалістка управління молоді і спорту Мар’яна Витвицька. — Вибір напрямку для стажування в анкеті не остаточний. Його можна змінити під час співбесіди.

Співбесіди чекають на кожного, хто хоче стажуватися у органах місцевого самоврядування. Очікувано, вони розпочнуться із 27 травня. Потім слід заповнити заяву на ім’я міського голови, надати необхідні документи. Стажування триватиме із першого червня до першого липня, і відбуватиметься за індивідуальним планом. 

— Згідно із Положенням про стажування, воно має відбуватися у вільний від роботи чи навчання час. Не більше трьох годин на день, — Каже Мар’яна Витвицька. —У одному управлінні, відділі чи підрозділі можуть стажуватися не більше двох осіб. Це залежить від кількості працівників підрозділу, щоб вони мали змогу приділити час особі, яка проходить стажування. Наголошуємо, що стажування відбувається на безоплатній основі.

За результатами стажування складають звіт. Особа, яка його успішно пройшла, отримає сертифікат за підписом міського голови. І, безперечно, — цінний досвід. 

Детально із положенням про стажування молоді у виконавчих органах і комунальних підприємствах громади можна ознайомитись, перейшовши за посиланням:

https://kalushcity.gov.ua/publicinfo/rishennya-kaluskoyi-miskoyi-radi-vid-27-02-2024-29-pro-zatverdzhennya-polozhennya-pro-stazhuvannya-studentiv-ta-molodi-u-vikonavchih-organah-ta-komunalnih-pidpriyemstvah-kaluskoyi-miskoyi-radi

Інші новини