30o

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: ІЗ ВДЯЧНІСТЮ ТА ВІРОЮ В МАЙБУТНЄ

  • 2024.06.01 09:29
    • Актуально
    • Громада
  • 76

Це свято завжди наповнювало наші серця теплом та радістю, але уже декілька років поспіль воно з відлунням смутку. Війна змусила нас по-новому дивитися на цінність дитинства.

Ми з болем усвідомлюємо, що не всі діти в Україні можуть безтурботно гратися, сміятися та мріяти про майбутнє. Тисячі маленьких українців змушені були тікати зі своїх домівок, втратити близьких, пережити жахіття війни.

Але ми не маємо права здаватися.

Саме заради наших дітей, заради їхнього щасливого та мирного майбутнього наші мужні Захисники щодня ризикують своїм життям на фронті. Ціною неймовірних зусиль вони стримують ворога, даруючи нам надію на Перемогу. Дякуємо вам, ????????наші незламні Воїни!

Ми також дякуємо всім, хто робить свій внесок у захист дітей: батькам, педагогам, волонтерам, психологам, лікарям. Ваша підтримка та турбота дають дітям відчуття безпеки та віри в добро.

Єднаймося разом, щоб спільними зусиллями зберегти мирне небо над Україною та подарувати нашим дітям щасливе дитинство. Нехай кожен день буде для них сповнений радості, сміху, цікавих відкриттів та незабутніх вражень.

????????З Днем захисту дітей!

Міський голова Андрій  НАЙДА!

Інші новини