9o

У Калуші провела показове тренування команда Суперліги чемпіонату України з баскетболу

  • 2024.03.25 08:35
    • Спорт
  • 61

У суботу, 23 березня, у Калуші відбулося відкрите тренування баскетбольного клубу «Говерла».

Ініціатива відкритого тренування у спорткомплексі «Сокіл» у Калуші належить керівництву баскетбольного клубу. Її підтримали керівники Калуської громади, очільники спортивної галузі.

БК «Говерла» бере участь у Суперлізі чемпіонату України з баскетболу. Майстерність гравців і тренерів — дуже високого рівня. У Калуш із командою приїхав керівник «Говерли» Андрій Дроздов та головний тренер баскетбольного клубу Євген Мурзін. У нашому місті на тренування прийшли подивитися баскетболісти нашої громади, любителі цього виду спорту, і, звичайно, вихованці відділення баскетболу ДЮСШ Калуської міської ради. Був присутній і Калуський міський голова Андрій Найда.

«Я й сам колись займався баскетболом, тож цей вид спорту для мене найрідніший, — зазначив Андрій Найда. — Така кооперація є надзвичайно вдалою. Адже юні баскетболісти мали змогу запозичити багато корисних навичок у вже досвідчених спортсменів. Відрадно, що в Калуській громаді є багато охочих розвиватися в спортивній галузі, вдосконалювати свої навички в різних видах спорту, серед яких баскетбол – один із найбільш улюблених. Дякую керівництву та команді БК «Говерла» за наданий досвід нашим юним спортсменам. І надалі будемо раді таким заходам!» 

Гості не лише провели цікавий майстер-клас, але і вручили калуським баскетболістам подарунки.

Інші новини