19o

Михайло Решетар, член правління Калуської міської громадської організації Всеукраїнського Товариства «Лемківщина», сьогодні відзначає свій 90-й ювілей

  • 2024.02.05 18:00
    • Громада
  • 183

У свої дев’яносто Михайло Степанович разом із головою ГО Всеукраїнського товариства «Лемківщина» Федором Лабиком завітали до міського голови Андрія Найди на щиру розмову.

Принагідно Андрій Найда вручив Михайлові Степановичу Почесну грамоту за активну громадянську позицію, вагомий внесок у збереження, популяризацію і розвиток лемківської культури і з нагоди 90-річчя від дня народження. 

Михайло Решетар – людина надзвичайно цікава, з багатою життєвою історією та трудовим шляхом тривалістю в 55 років. За цей час Михайло Степанович працював кредитним інспектором Богородчанського держбанку, очолював планово-економічний відділ на ТОВ «Оріана», був директором Калуської ТЕЦ. 

А у 2008 році вийшов на заслужений відпочинок. Але не зупинявся діяти на благо громади. Став невід’ємною частиною Калуської МГО ВУТ «Лемківщина», активно підтримуючи всі ініціативи організації. 

"Хочу зазначити, що дружина п. Михайла – Галина Петрівна, колись вчила мене української мови. За це їй велике спасибі", - поділився міський голова. 

Михайло Решетар багато досягнув, зумів, а головне, має чудову сім’ю - дітей та онуків, якими дуже пишається. 

Ми ж пишаємося, що в нашій громаді є такі люди. Щирі вітання ювіляру. Нехай Господь дарує ще багато років життя в здоров’ї, любові й добробуті!

Інші новини