10o

У Калуші продовжать роботу із впорядкування телекомунікаційних мереж

  • 2024.03.20 16:37
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 78

20 березня під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулась робоча зустріч із представниками інтернет-провайдерів за участю представників управляючих компаній та КП «Міськсвітло».

Багаточисленні інтернет-кабелі, прокладені у міських багатоповерхівках (подекуди невпорядковано і хаотично), за роки перетворились на справжню проблему. Як для мешканців, так і для комунальників, які обслуговують будинки. Торік у Калуші розпочали роботи з упорядкування телекомунікаційних мереж (прибирання старих, не використаних кабелів у під’їздах, на дахах будинків). З настанням зими ці роботи були призупинені. Учасники наради домовились відновити їх по п’ятницях, починаючи із квітня.

Також розглядалось питання невпорядкованого розміщення кабелів на опорах, що належать КП «Міськсвітло». Вирішено провести інвентаризацію діючих і не діючих мереж, щоб зайві усунути. Розроблено графік і маршрути спільних робіт комунальників і провайдерів, які виконуватимуться почергово, вулиця за вулицею. Розпочнуть від початку вулиці Винниченка в напрямку до проспекту Лесі Українки.

На даний час у Калуші функціонують 7 компаній - інтернет-провайдерів.

Інші новини