18o

Відбулося засідання комісії з питань будівництва та землеустрою Калуської міської ради

  • 2024.03.20 16:03
    • Громада
  • 134

Засідання постійної комісії з питань будівництва та землеустрою Калуської міської ради відбулося сьогодні, 20 березня.

На порядок денний винесено 27 питань.

Зокрема, члени депутатської комісії розглянули питання «Про відмову у продовженні (поновленні) договорів оренди землі», «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення», «Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду». Опрацювали питання «Про доповнення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу (або права оренди на них) на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення документації із землеустрою», «Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення», «Про надання в постійне користування земельних ділянок комунальної власності», «Про проведення торгів у формі електронного аукціону».

Обговорили внесення змін до рішень Калуської міської ради, а також до Програми фінансування робіт у сфері земельних відносин Калуської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Заслухали інформацію про можливість викупу земельних ділянок для суспільних потреб. 

Окремо розглянули питання про затвердження Меморандуму щодо врегулювання питання про відшкодування збитків орендарю, спричинених розірванням договорів оренди земельних ділянок.

Опрацювали питання про розгляд звернень громадян про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність. 

Рішення депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань на пленарному засіданні Калуської міської ради.

Інші новини