13o

На зустрічі у «Ветеранському просторі» говорили про Великодні традиції 

  • 2024.04.04 17:00
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 106

Зустрічі у "Ветеранському просторі" вже давно стали місцем обміну потрібною інформацією, місцем, де шукають і отримують відповіді на запитання, які турбують Тут знаходять тимчасовий спокій та радість.  

Серед напрямів роботи - надання консультативної та практичної допомоги, сприяння щодо отримання необхідних документів, оформлення пільг та соціальних гарантій, психологічна підтримка родин Героїв.

Тема зустрічі, що відбулася цієї середи, 3 квітня, «Писанка — український різновид Великодніх атрибутів». Розпис яєць поширений у багатьох народів світу. Писанка, як і яйце взагалі, символізує початок, народження життя. За круглим столом учасники зустрічі слухали історію походження писанки, а також про те, що означають символи зображені на них. 

Ділилися своїми відчуттями, емоціями та бажаннями. Проговорювали хороші сценарії бачення майбутнього та підтримували один одного Вірою та Словами.

Чекаємо усіх наступної середи. 

Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги та денний центр з кризовими кімнатами для постраждалих від домашнього насильства. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України 9а (вул. Пушкіна 9а).

Інші новини