5o

Відбувся матч за Суперкубок Калуського району з футзалу 2024

  • 2024.03.18 11:00
    • Громада
    • Спорт
  • 118

15 березня відбувся матч за Суперкубок Калуського району з футзалу 2024.

За право стати володарем Суперкубку змагалися переможці чемпіонату ФК «Гата» (Калуш) та ФК «Дембуд» (Довжка), які здобули перемогу на змаганнях за кубок ім. Юрія Тепчука.

Гра була надзвичайно сильною. Напружені 2 тайми по 15 хвилин чистого часу в підсумку показали свій результат. Із рахунком 5:3 команда ФК «Дембуд» стала володарем Суперкубку!

Команди зіграли достойно. Щирі вітання переможцям та всім гравцям! 

До слова, вперше Суперкубок з футзалу - перехідний. У наступному році за право його здобути змагатимуться нові команди.

Міський голова Андрій Найда висловив подяку Калуській районній асоціації футболу, голові КРАФ Русланові Цюперу за організацію та проведення змагань.

Важливо зазначити, що КРАФ разом із ДЮСШ Калуської міської ради проводили із 5 по 14 березня аукціон на підтримку ЗСУ, де розігрувалася футболка гравця-бразильця ФК «Карпати-Львів» та два настільні календарі. Виручені кошти в сумі 4200 передадуть на підтримку 102 бригади, 79 батальйону.

Також у ході змагань була проведена лотерея, яку зініціював гравець ФК «Дембуд» на підтримку воїнам. Вболівальники мали змогу придбати лотерейні номерки, за якими розігрувалися футболка збірної України з футзалу та м’яч, підписаний командами. У результаті виручені кошти в сумі 3000 грн та ще 8 000 грн одразу ж передали військовослужбовцю ЗСУ.

Змагання проходили за підтримки народного депутата України Едуарда Прощука, Калуської міської ради та депутатського корпусу KMP.

Інші новини