13o

Про нові здобутки юних калуських спортсменів

  • 2023.10.02 09:58
    • Громада
    • Спорт
  • 200

Нагороду найвищого гатунку привезли з футбольного турніру вихованці ДЮСШ Калуської міської ради. Підопічні тренерів Андрія Телька та Юрія Маляра, юні футболісти 2011-2012 р. р. народження, які навчаються у спорткласах Калуського ліцею №6 (класні керівники Андрій Король та Петро Павуш) стали переможцями 10-го всеукраїнського турніру пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Баля.

Змагання тривали два дні поспіль, 27 і 28 вересня, на батьківщині легендарного футболіста, у Роздолі і Миколаєві. У турнірі взяли участь понад 10 команд зі Львівщини, Тернопільщини та Івано-Франківщини. Перемога калуської команди стала справжнім тріумфом! Адже наші хлопці не пропустили жодного голу, здолавши ровесників з Розвадова, Миколаєва, Стрия і Дрогобича.

Переможними були минулі вихідні і для калуських борців. Вихованці тренера Юрія Кірілова успішно виступили на 31-му міжнародному турнірі «Кубок землі Красніка» серед кадетів та кадеток з вільної боротьби. Змагання тривали з 29 по 1 жовтня у польському місті Краснік. Калушани у складі збірної команди Івано-Франківської області вибороли 1 загальнокомандне місце. В особистому заліку Христина Демчук та Соломія Петрів здобули золоті медалі, а Владислав Беген і Михайло Дідошак – «бронзу». 

Вітаємо наших юних футболістів, борців і борчинь, їхніх наставників з високими спортивними результатами!

Інші новини