19o

Офійно: Калуш і Полтава – міста-побратими

  • 2024.05.27 08:41
    • Громада
    • Міжнародна співпраця та побратимство
  • 81

Міський голова Андрій Найда з першим заступником Полтавського міського голови Валерієм Пархоменком підписали меморандум про економічне партнерство та співробітництво між Полтавською та Калуською громадами.

«Ось такий чудовий подарунок у День міста! Підписання меморандуму – перший крок назустріч втіленню спільних проєктів. Партнерські відносини між нашими громадами будуть спрямовані на розвиток економіки», - зазначив Андрій Найда. 

Зокрема, планується разом працювати над започаткуванням нових бізнес-проєктів та створенням нових робочих місць, формувати соціально-орієнтоване бізнес-середовище, сприяти розвитку малого та середнього бізнесу. Також залучати громадські організації, наукові інституції, представників промисловості, малого та середнього бізнесу до реалізації державних, міжнародних програм, спільних заходів та проектів. Маємо намір розробляти, впроваджувати та реалізовувати політику з енергоефективності. І, звичайно, працюватимемо у напрямку залучення інвестицій для розвитку бізнесу. 

«Щиро дякуємо очільникам Полтавської громади, мешканцям цього чудового краю за готовність до співпраці, довіру та співдружність між нашими містами. У єднанні – потужна сила. Ми всі в цьому вже встигли переконатися, тож і надалі будемо об’єднуватися, щоб досягати поставлених цілей. Наразі найголовніша мета – Перемога, до якої ми всі йдемо разом!» - підсумував зустріч Калуський міський голова

Інші новини